Chinees Restaurant Paradijs Sang Lee te Eindhoven

Welkom bij ons Chinees Restaurant Paradijs Sang Lee te Eindhoven

chinees restaurant

Chinees Restaurant Paradijs Sang Lee is een restaurant in Eindhoven waar u in een ongedwongen sfeer kunt genieten van onze talloze specialiteiten. Wokken is een eeuwenoude kookwijze waarbij alle ingrediƫnten hun versheid en gezondheid behouden. Onze chef-koks zijn ervaren in alle gerechten die met de wokpan worden klaargemaakt. Verse ingrediƫnten, de heerlijkste specerijen en het beste vlees en vis worden op hoog vuur tot een smakelijk geheel gewokt. Het is natuurlijk ook mogelijk om een vegetarisch wokgerecht te nuttigen. Tevens serveren wij Chinees Surinaamse gerechten.

Paradijs Sang Lee biedt u het volgende

Bij ons Chinees restaurant te Eindhoven kunt u ook terecht voor speciale grillgerechten en het typische en spectaculaire Chinese en Surinaamse gerechten. Ons personeel doet er alles aan om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Op culinair gebied en qua service.

In een gezellige en ongedwongen ambiance kunt u genieten van al onze speciale maaltijden. Gun uzelf een unieke culinaire ervaring en laat u verrassen door de diversiteit van de Aziatische keuken. Ons personeel zal ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Chinees Restaurant Paradijs Sang Lee te Eindhoven

Onze garanties
Wij garanderen u als Chinees Restaurant te Eindhoven het volgende:

  • Verse producten.
  • Professioneel personeel.
  • Goede prijzen.
  • Chinees Restaurant Paradijs Sang Lee te Eindhoven

Onze werkwijze
Bij Paradijs Sang Lee kunt u terecht voor:

  • Chinees surinaamse gerechten.
  • Specialiteiten in kantonese keuken.
  • Specialiteiten in Surinaamse keuken.
  • Alle gerechten worden door onze ervaren chef-koks bereid.

Chinees restaurant Eindhoven Paradijs Sang Lee

Ons veelzijdige Chinees restaurant Eindhoven beschikt over diverse tafelarrangementen die naar wens voor u kunnen worden aangepast. Bijvoorbeeld tafelopstellingen voor 2 personen, 4 personen, 6 personen en 8 personen garanderen een hoge mate van privacy door de knusse opstelling. Voor grotere gezelschappen hebben wij opstellingen van 12 personen, 20 personen, 40 personen en zelfs 50 personen. Hoe groot de groep ook is, de kwaliteit van onze gerechten blijft altijd gewaarborgd. Daar zorgen onze ervaren chef-koks wel voor. Wij stellen voor u op verzoek iedere andere tafelsamenstelling naar uw wens op. Door deze tafel hebt u altijd een gezellige indeling en een gegarandeerde sfeer met uw gezelschap.

Ons restaurant en onze keuken zijn gebouwd volgens de meest courante normen. U zult direct zien dat dit voor een eigentijdse en gezellige sfeer zorgt. Bij ons vindt u een perfecte combinatie van een gezellige avond uit en culinaire Chinees Surinaamse hoogtepunten voor opvallend redelijke prijzen.

Reserveer bij Chinees restaurant Paradijs Sang Lee Eindhoven

Om te reserveren bij Paradijs Sang Lee belt u: 040-2464546.

chinees restaurant

Contactgegevens

Chinees Restaurant Paradijs Sang Lee
Kruisstraat 103
5612 CE Eindhoven
Tel: 040-2464546
E: paradijssanglee@gmail.com

Wij hopen u snel te zien bij Chinees restaurant Paradijs Sang Lee.